Bigfoot Partyverhuur verrijkt Lelypas-aanbod

Een feestelijke toevoeging aan het groeiende netwerk van Lelypas-aanbieders: Bigfoot Partyverhuur, dé partyverhuurspecialist van Lelystad. Of je nu een intiem familiefeest plant of een grootschalig evenement, Bigfoot heeft alles in huis om elk feest onvergetelijk te maken. Van partytent tot springkasteel.


Met een uitgebreide selectie aan partybenodigdheden en entertainmentopties belooft Bigfoot Partyverhuur plezier en gemak voor jong en oud. Van sfeervolle verlichting en robuuste feesttenten, stoelen, tafels… tot springkussens – gegarandeerd een hit bij kinderen – Bigfoot zorgt ervoor dat geen enkel feestdetail over het hoofd wordt gezien.

Eigenaar Michael Elias, trotse Lelystadse ondernemer, kijkt uit naar de samenwerking met  Lelypas. ‘Als lokale onderneming hechten we veel waarde aan gemeenschapsinitiatieven zoals de Lelypas. Het is een uitstekende manier om niet alleen de ondernemers, maar ook de consumenten in Lelystad te ondersteunen. Ik moedig iedereen aan om lokaal te blijven kopen. Samen werken we aan een sterker Lelystad,’ aldus Michael.


Vanaf nu kun je bij elke gehuurde feestbenodigheid bij Bigfoot Partyverhuur Lelypaspunten sparen én uitgeven. De perfecte kans om je volgende feest of evenement nog specialer te maken, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan onze lokale economie.

Download de app

Lelypas altijd bij de hand

Wil je ook lokaal winkelen en tegelijkertijd punten sparen en verzilveren? Download onze app in de Play-Store of App Store. Registreer jouw Lelypas op de website of in onze app. Je hebt je pas dan altijd bij de hand.