De Korenschoof Kempenaar

Een gerenomeerd bloemenbedrijf dat nu zo’n 14 jaar een goed produkt met kwaliteit en een goede service levert. Inmiddels een grote naamsbekendheid geniet onder consumenten, maar zeker ook bij bedrijven waar wekelijks bloemen geleverd worden. Een specialiteit binnen ons bedrijf is ook het rouwwerk waar veel mensen bij ons voor naar binnen lopen.

We hebben in onze winkel ook een groot assortiment bloemen, boeketten en planten. Ook voor exotische en exclusieve bloemen kunt u bij ons terecht. En wilt u uw bloemen of planten in een mooie vaas of pot laten zetten, dan hebben wij ook daar meer dan genoeg keus in. Met leveranciers als Pot en Mand, Jelle Quint en Hakbijl, vullen wij ons assortiment regelmatig aan.

Ook zijn wij als winkel aangesloten bij een verzendorganisatie Fleurop. Fleurop staat aangeschreven als betrouwbaar met een goede kwaliteit en service, wat ook weer goed aansluit bij onze bedrijfsvisie. Wilt u meer weten of zien, waag eens een bezoekje aan onze winkel en u zult zien dat er een leuk team bloembinders voor u klaar staat met leuke ideeën.

De Korenschoof Kempenaar

Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten