Dierenartsen Centrum Lelystad

Dierenartsencentrum Lelystad, de praktijk voor gezelschapsdieren gevestigd op de Kempenaar in Lelystad. Het team bestaat uit drie dierenartsen, die worden ondersteund door zes paraveterinairen.

Dierenartsencentrum Lelystad is een eerstelijns praktijk, waar u terecht kunt voor de gezondheidszorg van uw huisdier. U kunt hierbij denken aan preventieve gezondheidszorg, zoals entingen en ontwormingen. Maar mocht uw huisdier ziek zijn, staat het team ook voor u en uw huisdier klaar.

De praktijk is ingericht met een digitale röntgen, in huis laboratorium, een echo, twee operatiekamers met de nieuwste apparatuur op gebied van tandheelkunde en algemene chirurgie. Verschillende operaties worden dagelijks uitgevoerd. Uiteraard worden de dieren tijdens hun ingreep nauwlettend in de gaten gehouden door bewakingsapparatuur en een paraveterinair. Mocht uw dier langdurig opgenomen moeten worden, zijn daarvoor alle faciliteiten aanwezig.

Het team volgt jaarlijks diverse nascholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn uw huisdier van de beste zorg te kunnen voorzien.

Dierenartsencentrum Lelystad is tijdens de oneven weken 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoed. Op de even weken neemt Uw Dierenarts aan de Schoepenweg de dienst waar.

Bent u nieuwsgierig naar de praktijk? Neemt u gerust contact op voor een eerste kennismaking. 

Dierenartsen Centrum Lelystad

Openingstijden
Maandag 8:30 - 19:00
Dinsdag 8:30 - 19:00
Woensdag 8:30 - 19:00
Donderdag 8:30 - 19:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten