Eerste Lelypas uitgereikt aan burgemeester Horselenberg

Vanaf maandag 1 december 2014 is de Lelypas gratis af te halen bij de aangesloten ondernemingen. Om dit moment te vieren ontving burgemeester Horselenberg vandaag alvast de eerste Lelypas. Wethouder Economische Zaken Jop Fackeldey mocht de tweede pas in ontvangst nemen. Vanaf 1 december kunnen er punten worden gespaard en worden er leuke kortingsacties opgezet.

“Wij hebben ons als City Marketing Lelystad ingezet voor de Lelypas omdat wij de verbindingen die het oplevert ontzettend belangrijk vinden. Niet alleen de verbindingen tussen de verschillende ondernemers maar juist ook de verbindingen tussen de ondernemers en de inwoners. Naast de financiële voordelen van de Lelypas uiten inwoners hiermee ook hun stadstrots en dat is van onmiskenbare waarde”, aldus de openingsspeech van Tony Merkelbach, Directeur / Bestuurder van City Marketing Lelystad.

Nadat Tony Merkelbach de eerste Lelypas overhandigde aan burgemeester Horselenberg werd het belang van de pas nog eens extra benadrukt. “Er is voor de Lelypas veel werk verricht door City Marketing Lelystad, het college van B&W, de gemeenteraad en ondernemers in Lelystad. Met de Lelypas verbinden mensen zich aan hun eigen stad wat resulteert in een economische impuls. Hoe meer ondernemers zich dan ook aansluiten, des te beter voor de economie. Voor de inwoners levert het financieel voordeel op en we weten allemaal dat Nederlanders dat aanspreekt. Iedereen doet aan spaarsystemen, zegeltjes plakken en nu natuurlijk de Lelypas. Ik zal de Lelypas in ieder geval gaan gebruiken”, aldus een enthousiaste burgemeester Horselenberg.

De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau-en loyaltykaart. Inwoners kunnen punten sparen bij aankoop van een product of iemand een Lelypas met daarop een geld bedrag cadeau doen. Doordat de pas in heel Lelystad gebruikt kan worden zijn er volop kansen voor alle inwoners en ondernemers uit Lelystad. Momenteel hebben al 47 ondernemers zich aangesloten waaronder grote namen als het Grand Café Le Journal, Erica Bloemen en de supermarkt Plus Postma. Vanaf 1 december zijn de kaarten verkrijgbaar en is ook de website online. Kijk vanaf volgende week op lelypas.nl voor meer informatie over de Lelypas en alle aangesloten ondernemingen.

Publicatiedatum: 25-11-2014