Lancering Het Oergezellig bordspel Lelystad

Het eerste Oergezellig bordspel Lelystad is op maandag 16 juli 2018 uit handen van Bart Wisbrun (oprichter landelijke StichtingTegenZinloosGeweld) overhandigd aan loco burgemeester mevrouw Janneke Sparreboom. De overhandiging werd bijgewoond door vele betrokken ondernemers uit Lelystad en vond plaats bij KFC.

Het Oergezellig bordspel Lelystad is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Lelystad onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis. Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (bekend van het lieveheersbeestje).

Betrokken ondernemers uit Lelystad
De 60 deelnemers/ bedrijven aan het bordspel, waaronder de Lelypas, ondersteunen de doelstellingen van de stichting. Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, vol met afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit Lelystad. De bijbehorende informatiebrochures, dit voorzien van een voorwoord van burgemeester mevrouw Ina Adema, geven o.a. informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Lelystad ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk.

(Het bordspel is bij Valentijn aan te kopen voor 1500 Lelypas punten, zolang de voorraad strekt)

Publicatiedatum: 19-07-2018