Lelypas aanwezig op Digicafé in Flevomeer bibliotheek

Lelypas is iedere eerste dinsdag van de maand aanwezig op het Digicafé in Flevomeer bibliotheek in Lelystad. Hier kunnen mensen terecht voor informatie en hulp op het gebied van de digitale wereld. Zoals (veilig) internetten, e-mailen en het installeren van apps.

‘Het kan zijn dat je hulp nodig hebt bij het registreren van je Lelypas of het installeren van de app. Hier helpen we je graag bij! Ook kun je tijdens het Digicafé je kapotte pas bij ons inwisselen en staan wij klaar om al vragen te beantwoorden’, aldus Yorick Lindeman van Lelypas.

De Lelypas is een spaar- en cadeaukaart. Met de Lelypas krijg je een spaarpunt voor elke euro die je bij de aangesloten bedrijven in Lelystad uitgeeft. De gespaarde punten kun je weer besteden bij de deelnemers. Daarnaast kun je de pas als cadeaukaart gebruiken. De gever kan er elk gewenst puntentegoed opzetten. ‘De pas is leuk om te geven én om te krijgen’, aldus Yorick Lindeman.

Het Digicafé vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in de Flevomeer bibliotheek. Tot de zomer is dat op de volgende data: 6 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni en 2 juli. Het spreekuur duurt van 11.00 tot 12.00 uur en is uiteraard gratis.

Download de app

Lelypas altijd bij de hand

Wil je ook lokaal winkelen en tegelijkertijd punten sparen en verzilveren? Download onze app in de Play-Store of App Store. Registreer jouw Lelypas op de website of in onze app. Je hebt je pas dan altijd bij de hand.