Lelystads bedrijfsleven ondersteunt Lelypas

Vandaag reikte wethouder Jop Fackeldey in totaal 120 Lelypas cadeaukaarten uit aan de heer Booij van ASF Fischer en de heer Lindeman van Hanzewerk. Zij investeren in de Lelypas als onderdeel van hun Kerstpakketten. Daarnaast zijn er vorige week al 775 passen overhandigd aan de gemeente. Ook Sportbedrijf Lelystad, Lansink BV, Hebo Verhuur en City Marketing Lelystad hebben de afgelopen weken Lelypas cadeaukaarten aangekocht.

De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau- en loyaltykaart. Op de cadeaukaarten zoals uitgereikt aan de heer Booij en de heer Lindeman staat geld. Dit kan ingeleverd worden bij alle aangesloten ondernemingen. Daarnaast kunnen er ook punten gespaard worden met de Lelypas. Zelf een Lelypas cadeaukaart aanschaffen? Deze zijn te verkrijgen bij Vonk juweliers, Van Beek herenmode en The Read shop Lelycentre. Doordat de pas in heel Lelystad gebruikt kan worden zijn er volop kansen voor alle inwoners en ondernemers uit Lelystad.

‘Ik ben ontzettend blij dat jullie de Lelypas inzetten als cadeaukaart. In totaal is er al voor €48.000 aan cadeaukaarten aangekocht, dit geld blijft dus allemaal in de stad. Daarnaast worden met jullie hulp ook vertegenwoordigers buiten de stad getriggerd om naar Lelystad te komen, aldus Jop Fackeldey, wethouder Economische Zaken. ‘Bedankt dat jullie, ASF Fischer en Hanzewerk, het goede voorbeeld geven. We gaan er van uit dat volgend jaar nog meer organisaties dit voorbeeld volgen. De €48.000 die dit jaar wordt besteed moet volgend jaar minstens zijn verdubbeld’.

In de afgelopen weken is er veel contact geweest met ondernemers in Lelystad. Ruim 60 ondernemingen hebben zich inmiddels aangesloten. Hieronder bijvoorbeeld Bags&Bags, Juwelier Visser en Restaurant De Cantine. Het aantal ondernemingen groeit nog steeds.

Publicatiedatum: 19-12-2014