Nieuwe lingeriezaak in het Lelycentre: Lijfstyle!

Op de plek waar ruim 30 jaar Elle-Ve in het Lelycentre gevestigd was, is sinds 15 mei een nieuwe lingeriespecialist: Lijfstyle!

Lijfstyle bestaat nu bijna 25 jaar in Hoorn. Toen de mogelijkheid zich voordeed  om een extra vestiging te openen in Lelystad was dat, ondanks de rare periode waarin de wereld zich bevind toch een makkelijke keuze.

Deze opening viert Lijfstyle met u samen: leveranciers zijn blij met deze onverwachte kans en u als klant profiteert daarvan!

Lijfstyle biedt u een warm welkom: behalve iets lekkers, krijgt u een leuk cadeautje en mogen zij in samenwerking met al hun merken voor ruim € 5.000 aan lingerie weggeven!

Verder biedt Lijfstyle meer!

U kunt een stylingsessie krijgen waarbij uitgebreid wordt gekeken naar u als klant, niet alleen de maten zijn belangrijk maar vooral het gebruik, zo koopt u echt iets wat compleet bij u past, in ruim 100 maten. De stylistes van Lijfstyle worden elk jaar bijgeschoold tijdens trainingen  om u perfect te kunnen adviseren.

Niet alleen de mooiste lingerie sets vind u bij Lijfstyle, maar zij onderscheiden zich ook in badmode, alles wordt op uw lijf afgemeten. Sportlingerie, bruidslingerie  en voedingslingerie heeft Lijfstyle ook in hun uitgebreide en leuke collectie.

Lijfstyle hoopt in Lelystad een leuke nieuwe klantenkring te gaan ontmoeten. Het team van Lelystad: Pam, Rosa, Claire en Nathalie ontvangt u met heel veel plezier en zorgen ervoor dat u blij naar huis gaat met een tas vol leuke en vooral perfect passende aankopen.

Publicatiedatum: 09-06-2021