Nieuwe pas aanvragen

Leuk dat je een Lelypas wilt aanvragen! Die kun je gratis afhalen bij een van de deelnemende winkels. Vergeet je de pas vervolgens niet te registeren? Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de leukste lokale acties. Je verliest ook je punten niet als je je pas kwijtraakt.

Waar te sparen en verzilveren?

Acties en aanbiedingen

Download de app

Lelypas altijd bij de hand

Wil je ook lokaal winkelen en tegelijkertijd punten sparen en verzilveren? Download onze app in de Play-Store of App Store. Registreer jouw Lelypas op de website of in onze app. Je hebt je pas dan altijd bij de hand. 

Veelgestelde vragen

Wat is de Lelypas?

De Lelypas is een maatschappelijke spaar- en cadeaukaart. Met de Lelypas krijg je een spaarpunt voor elke euro die je bij de aangesloten bedrijven in Lelystad uitgeeft. De gespaarde punten kun je weer besteden bij de ondernemers. Daarnaast kun je de pas als cadeaukaart gebruiken. De gever kan er elk gewenst puntentegoed opzetten. De pas is leuk om te geven én om te krijgen.

Ik wil weten hoeveel punten ik heb gespaard.

Dat zie je in één oogopslag in jouw portaal of in de app. Ook vind je hier de cadeaukaarten die je hebt ontvangen en op welke regelingen je recht hebt of die zijn geactiveerd. Het is wel belangrijk dat je je pas hebt geregistreerd.

Voor wie is de Lelypas?

De Lelypas is er voor iedereen, jong en oud. Shop lokaal, spaar punten en geef die vervolgens ook weer bij lokale ondernemers uit.

Hoe kom ik aan een Lelypas?

Je kunt deze gratis ophalen bij een van de aangesloten winkels. Je vindt op onze website ook meer informatie lelypas.nl

Ik wil een Lelypas cadeau geven, waar kan ik deze kopen?

Een Lelypas cadeau geven is natuurlijk altijd een leuk idee. Je kunt hem halen in een van de aangesloten winkels of direct bij ons bestellen. Je kunt er ieder gewenst tegoed op laten zetten.

Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?

Dat doe je heel eenvoudig in jouw portaal of app bij het kopje mijn gegevens. Hier kun je jouw mail en adresgegevens aanpassen.

Ik heb mijn pas niet geregistreerd. Kan ik gebruikmaken van de acties?

Nee, dit is alleen mogelijk met een geregistreerde Lelypas.

Ik ben mijn Lelypas verloren, wat nu?

Neem contact met ons op via www.lelypas.nl/contact. Of bel ons even, dan blokkeren wij hem direct voor je.

Kan ik mijn Lelypas koppelen aan een andere pas?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wat wel kan is dat jij bijvoorbeeld de pas gebruikt en je partner de digitale pas via onze app.

Zijn de Lelypas, Spaarpas en Cadeaupas dezelfde kaart?

Ja, allemaal met hetzelfde account.