RAF Sport en De Vier Engelen nieuwste ondernemers Lelypas

De Lelypas is twee ondernemers rijker! Sportschool RAF Sport en restaurant De Vier Engelen sluiten zich aan bij de Lelypas. RAF Sport onderscheidt zich door hun erg persoonlijke begeleiding en gebruik van de nieuwste technieken. Restaurant De Vier Engelen serveert verrassende gerechten op elk moment van de dag; lunch, lounge en diner. Het is nu dus ook mogelijk om bij RAF Sport en De Vier Engelen te sparen en verzilveren met de Lelypas.

De sportschool waar elke hartslag telt

RAF Sport, gelegen in Jol 11 07, is sinds juli 2015 bezig met innovatie binnen de fitnessmarkt. Door iedere sporter een persoonlijk trainingsschema, voedingsschema, begeleiding en training op hartslag te bieden, kan iedere sporter op de meest effectieve manier bereiken wat hij of zij wil. Dit geeft sporters de mogelijkheid om altijd op hun eigen niveau en intensiviteit te trainen. De samenwerking met Lelypas geeft iedere Lelypashouder de mogelijkheid om bij RAF te sporten zonder abonnement. Zo kunnen lessen, trainingen of strippenkaarten afgerekend worden met Lelypas saldo.

 

Heerlijk dineren, borrelen of vergaderen

Geniet bij de Vier Engelen onbeperkt van Spaanse tapas op elk moment van de dag. Dat gecombineerd met fantastische wijnen en een vlotte bediening maken een bezoek aan de Vier Engelen tot een feest. Tevens heeft de Vier Engelen diverse zalen om iets te vieren of te organiseren, denk aan: een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of vergadering. De Vier Engelen is gelegen aan de Zilverparkkade.

 

Unieke samenwerking

De Lelypas blijft groeien en wordt een steeds groter succes met de nieuw aangesloten ondernemers. De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau- en spaarkaart. Bij besteding van elke euro bij een van de deelnemende ondernemers spaar je punten. Deze punten zijn vervolgens weer te verzilveren bij een van deze ondernemers. Dit zorgt voor samenhorigheid tussen de inwoners en ondernemers; het doel van de Lelypas. Vanaf heden is dit ook mogelijk bij RAF Sport en De Vier Engelen. Kijk voor meer informatie over de Lelypas op www.lelypas.nl

Publicatiedatum: 14-11-2019