Verzilver je Lelypas punten bij Kok Experience

Vers van de pers: Kok Experience is partner van Lelypas. Heb jij genoeg punten gespaard of heb je onlangs een Lelypas ontvangen als cadeau? Verzilver hem dan bij de receptie van Kok Experience. ‘We doen graag mee. Waarom? We vinden het belangrijk om lokaal ondernemerschap en lokale initiatieven te supporten’, zegt Astrid Kok enthousiast. 
 
De Lelypas is een spaar- en cadeaukaart. ‘De pas is leuk om te geven én om te krijgen’, aldus Yorick Lindeman van lelypas. ‘Kok Experience is een aanwinst voor onze stad. Naast dat je er lekker kunt eten en drinken, zijn er veel activiteiten te doen. Zo is er onder andere een bioscoop, je kunt er lasergamen, VR-gamen en er is een speelparadijs voor de kleintjes.’
 
Goed om te weten: je kunt bij KOK Experience alleen punten verzilveren. Punten sparen is niet mogelijk. Als je je Lelypas laat scannen bij de receptie, krijg je er een KOK Cadeaukaart voor terug. Deze kaart kun je bij verschillende activiteiten binnen het bedrijf inzetten.

Download de app

Lelypas altijd bij de hand

Wil je ook lokaal winkelen en tegelijkertijd punten sparen en verzilveren? Download onze app in de Play-Store of App Store. Registreer jouw Lelypas op de website of in onze app. Je hebt je pas dan altijd bij de hand.