Zoek en win! Doe mee met de paasactie van Lelypas

Paaseieren zoeken we met Pasen meestal in de tuin of in het bos. Maar bij Lelypas kan het ook online. Tel hoeveel paaseieren de paashaas verstopte en maak kans op een Lelypas met shoptegoed (50, 25 en 10 euro). Te besteden bij een van de 50 aangesloten ondernemers en winkeliers.

Uitgeteld? Vul je antwoord in op www.lelypas.nl/paasactie . De actie start op 11 maart en duurt tot en met 2 april. Met de prijswinnaars, die we uiteraard op onze socials delen, krijgen persoonlijk bericht.

De Lelypas is een spaar- en cadeaukaart. Hiermee kun je niet alleen zelf gratis punten sparen en uitgeven, je ondersteunt er ook lokale ondernemers en winkeliers mee. Hoe? ‘Door bewust in je eigen stad te winkelen. Te kopen bij de ondernemers en winkeliers die onze stad kleur geven’, Yorick Lindeman, projectleider van Lelypas.

De aanbieders van Lelypas variëren van theaters, bakkerijen, slijterijen, juweliers tot welness, restaurants en kledingzaken. Met de Lelypas krijg je een spaarpunt voor elke euro die je bij de aangesloten bedrijven in Lelystad uitgeeft. De gespaarde punten kun je weer besteden bij de ondernemers. Daarnaast kun je de pas als cadeaukaart gebruiken. De gever kan er elk gewenst puntentegoed opzetten. Je bestelt de cadeaukaart op onze website of koopt ze bij de aangesloten ondernemers. ‘De pas is leuk om te geven én om te krijgen’, aldus Yorick Lindeman.

Download de app

Lelypas altijd bij de hand

Wil je ook lokaal winkelen en tegelijkertijd punten sparen en verzilveren? Download onze app in de Play-Store of App Store. Registreer jouw Lelypas op de website of in onze app. Je hebt je pas dan altijd bij de hand.